Nový produkt

Kráľov Avatar Šport Spp Chlapec Dievča VSEC Allstar Román Slávu Snapback Klobúk Cartoon Samsara BAW Cosplay Oka šiltovku YF024

999 položky

€4.92

-40%

€8.21

Štýl Názov: Kráľov Avatar Spp

Materiál: Polyester +nylon mesh ( Polyester Pena Predné, Nylon Mesh, Boky a Chrbát )

Obvodu hlavy: L: 56-60 cm (1-3 cm v rozdielu)

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo Na pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.vitek.sk Escrow prostredníctvom kreditná karta , Visa,MasterCard,QIWI,Western Union, a Bankové Prevody

Vezmite prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Skontrolujte prosím vašu krajinu je vlastný úrad na určenie, či tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup.

1.môžeme loď na celom svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie 2. Budeme loď položiek do 3 až 5 pracovných dní po zaplatení je dosiahnutá.

3. Čína Príspevok Air mail ----- zvyčajne to bude trvať 10-25 pracovné dni, aby sa dospelo.

EMS------------------------zvyčajne to bude trvať 8-18 pracovné dni, aby sa dospelo .

DHL /FedEx/TNT------- zvyčajne to bude trvať 7-14workingdays, aby sa dospelo.

Všetky z nich závisí aj od miestnych rýchlosť doručenia.

4. Budeme loď na predvolenú adresu do Úschovy, ak nie ste nás informovali,a telefónne číslo je dôležité, keď opustíte vašu adresu.

5. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody ,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

6. Ak chcete byť menej času, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme mohli udržať deliverying čase do 10 dní cez express. Tak prosím, dajte nám vedieť, ak by ste chceli prijať express a pridať dodatočný poplatok do výšky.

1. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pripomienky, ktoré sú veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Budeme radi, veľmi veľa.

2. Prosím, Kontaktujte nás pred Odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.

Budeme s vami spolupracovať na riešení problémov v čase.

  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: GEOMETRICKÉ
  • Položka Druh: Baseball Čiapky
  • Materiál: Polyester
  • Klobúk Veľkosť: S
  • Názov Značky: WINEBAMBOU
  • Pohlavie: Unisex
  • Číslo Modelu: YF024
  • Popruh Typ: Nastaviteľné
  • Štýl: Príležitostné

Štítky: allstar rozhovor jednoduché, allstar obuvi, injektor 0445110291, biely kráľ, kráľovná spp, disi, allstars rozhovor, kráľ, čiapky ventil holden, appa klobúk, cd playstation.

Napísať recenziu

Kráľov Avatar Šport Spp Chlapec Dievča VSEC Allstar Román Slávu Snapback Klobúk Cartoon Samsara BAW Cosplay Oka šiltovku YF024

Kráľov Avatar Šport Spp Chlapec Dievča VSEC Allstar Román Slávu Snapback Klobúk Cartoon Samsara BAW Cosplay Oka šiltovku YF024

Napísať recenziu

Súvisiace produkty