Nový produkt

Heslo Bicykel Bicykel Zámok Skladacia Hamburg-Zámok S 3 Tlačidlá Na Bicykli Chain Lock Zliatiny Anti-Theft Bicykel Skladací Zámok Mount Držiak

999 položky

€9.44

-45%

€17.17

Funkcie:

Robustné a odolné: 26-sekcia zliatiny zinku zámok telo je nezničiteľný, anti-rezanie, anti-vŕtanie otvoru, pomocou spin nit technológie, anti-rozbíjanie zámok tela, spoločné je malé, nebojí všetečný, nie je ľahké nedeformujte

Ultra-robustný a vysoko-kvalita: Naše bicykle zámky sú vyrobené z vysoko-výkon zliatiny zinku, ktorý je tvrdý, odolný voči rezanie a strihanie, a má vysokú torznú pevnosť a pevnosť.

Vonkajšia vrstva je pokrytá ochrannou vrstvou-vonkajšia vrstva reťaz je vyrobená z vodotesný a prachotesný ABS gumy, farby, ktoré dokážu účinne chrániť ho pred korózii, oxidácii a korózii. To môže výrazne predĺžiť životnosť zablokovať a zabrániť ich poškodeniu

Bezpečnosť-S 3 tlačidlami, môžete použiť jedno z tlačidiel pre denné použitie, a nechať ostatné kľúčové doma, v prípade, že ste sa náhodou stratíte kľúč. Kľúč môže prijať len v uzamknutom stave, aby sa zabránilo strate kľúča.

Flexibilný skladací dizajn-špeciálne nity, aby skladacie ľahké a flexibilné, môže byť ľahko uložené, a umožňuje inštaláciu a dopravy jednoduchšie.

Dodáva sa s držiakom-praktický, kvalitný držiak, č batoh skladovanie a nie je potrebné sa obávať zámok kam dať

Vysoko kvalitný nylon plastový zámok rám, nízka hmotnosť, dobrá odolnosť, môže byť inštalovaný na sedadlo tyč môže byť tiež nainštalované na trubke

Možné varianty: bicykle, motocykle, autá na elektrický pohon, skútre, brány a ploty, grily a kosačky na trávu, športové potreby, kočíky, atď.

Špecifikácia:

Hmotnosť: 0.735 kg (s obalom)

Materiál: ABS náter na vonkajšie vrstvy zliatiny zinku zámok

Dĺžka po rozvíjajúce: 85 cm

Zložené veľkosť: 6.6 * 7.5 * 5.5

Zámok valec: fínska zámok valca

Zámok orgán: 26-časti rozšírené zámok telo nit pripojenie

Anti-theft úrovni: 12

Balenie obsahuje:

1*Skladanie zámok

1*Zámok rám

3*kľúčové

2*Popruh

2*skrutka

Funkcie:

Jednoduché použitie: Každý bicykel lock má 2 jedinečné kľúče, nikto nemá rovnaký kľúč. Nemusíte použiť kľúč na uzamknutie to, len snap to spoločne používať, keď je zamknuté.

Bezpečné kábel požičovňa zámok: 1.2 meter dlhé pružné oceľové kábel zabraňuje požičovňa z toho, že je poškodený, rezanie a PVC povlak zabraňuje poškriabaniu a korózii.

Viacúčelový: celková dĺžka 1,2 m, ideálne pre bicykle, skateboardy, kolobežky, kočíky, brány a ploty, grily a kosačky na trávu, športové potreby, kočíky, atď.

Tento produkt môže byť uzamknutý jednoducho bez potreby vložte kľúč. Dodáva sa s dvoma tlačidlami, dvojité poistenie, a bez zámku rám. Je vhodné opraviť, keď nie v použitie. To je stabilný a je vhodné vykonávať s autom. Kľúčom otvor je vybavený protiprachový kryt dizajn tak, že piesok a prach nemôže poškodiť zámok core.

Špecifikácia:

Farba: Čierna/Modrá/Oranžová

Materiál: oceľ kábel +pvc

Hmotnosť: 295 g

Dĺžka: 1.2 m (po rozvíjajúce)

Zámok jadro: čepeľ medený zámok core

Kľúč: dva kľúče

Balenie obsahuje:

1*1,2 m zámok

2*Kľúčové

  • Veľkosť: 6.6 * 7.5 * 5.5cm
  • Položka Druh: Skladacia zámok
  • Druh: Reťaz
  • Funkcia 2: Upevnite držiak na sedlovku s Slučky Popruh
  • Funkcie: Trvanlivé; Pevnú; Silné,Zadné Svetlo S
  • Materiál: Zliatiny zinku + Legovanej Ocele +ABS Plast
  • Funkcia 1: Fix namontujte skrutky na rám bicykla
  • Dĺžka: 120M
  • Čistá Hmotnosť: o 574.5 g
  • Názov Položky: Skladací Bicykel Zámok S Zadné Svetlo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Lock Dĺžka: O 78 cm

Štítky: dinoka požičovňa u zámok, číselný zámok na bicykel, Požičovňa Kľúč, bicykel ulock, profesionálny skladací bicykel zámok, green bike zamky, spínač zapaľovania yamaha, kryptonite 4 bike zamky, cyklistické reťazca zámok, opravu bicyklov podporu.

Napísať recenziu

Heslo Bicykel Bicykel Zámok Skladacia Hamburg-Zámok S 3 Tlačidlá Na Bicykli Chain Lock Zliatiny Anti-Theft Bicykel Skladací Zámok Mount Držiak

Heslo Bicykel Bicykel Zámok Skladacia Hamburg-Zámok S 3 Tlačidlá Na Bicykli Chain Lock Zliatiny Anti-Theft Bicykel Skladací Zámok Mount Držiak

Napísať recenziu

Súvisiace produkty