Nový produkt

UV detekciu modul KW_ML8511 fialové Svetlo detekcia snímača intenzity index detekcie, nastaviteľný režim úspory energie

999 položky

€11.12

-20%

€13.90

Zaujímavosti:

Toto ultrafialové detekčný modul môže ľahko prečítať ultrafialové index cez pokyny, a používa univerzálny ML8511 UV senzor pôvodnom, ktoré môžu byť použité na detekciu vnútorné alebo vonkajšie ultrafialové hustoty. Výstup analógového napätia ML8511 je úmerné množstvo UV svetla. Č fotoelektrické konverzie okruhu je potrebný. To tiež používa malý a tenký povrch obalu, ktorý je vhodný pre prenosné zariadenia. Model má tiež režim úspory energie až o 0,1 uA, ktorý je vhodný pre smart prenosné a mobilné zariadenia.

Parametre: *Napájanie: 5V *Prenosová rýchlosť: 9600 *Citlivé oblasti: UV-A, UV-B *Citlivé vlnová dĺžka: 280-390 NM *Ultrafialové Intenzity Rozsah Merania: 0-15 000 uw/cm 2 *Uv index detekčný rozsah: 0-10+ *Modul vládca: 32mm*27.5 mm *Pracovná teplota: 20~70°C *Skladovacia teplota: 30-85°C Pripojenie: TXD: odosielateľovi, vo všeobecnosti vyjadruje ako svoju vlastnú odosielateľa, musí dostať RXD iného zariadenia pre normálnu komunikáciu. RXD: Prijímač, vo všeobecnosti vyjadruje ako jeho vlastný prijímač, bežná komunikácia musí byť pripojený k inému zariadeniu je TXD. V TXD sám vždy pripája na RXD zariadenia keď je v bežnej komunikácii. Balík obsahuje: modul*1 PDF schematické*1:kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis po kúpe, budeme zasielať informácie na váš email

O Elecdemo:

Elecdemonded v roku 2015 , Elecdemo je dobre zavedené technológie spoločnosť, ktorá integruje dodanie , R & D , prodund predaj , podporujúcimi látkami , franšízy , prispôsobenie a hromadné nákupy . Zaviazali sme sa k provid našim zákazníkom s najlepšie elektronické funkčný modul produkty za najnižšie ceny . Máme profesionálny dizajn a výroba tím providecustomer služby, aby sme pomohli našim zákazníkom výrazne zlepšiť efektívnosť rozvoja,učiť a výskumu.

O Transpiráciu:

1. Globálne doprava, (s výnimkou niektorých countriesand APO/ francúzskej polynézie)

2. Dovozné clá: poplatky nie sú zahrnuté v theprice alebo náklady na dopravu. Colné poplatky sú zodpovednosť kupujúci.

3. Ak zásielka nie je doručená do 30 dní. prosím, kontaktujte nás. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

O Doručenie:

1. Budeme spracovanie objednávky v čase, keď je platba potvrdená. V dôsledku rozdielov v zásob stav a čas, budeme vybrať loď z nášho prvého skladu pre rýchle dodanie.

2. Sme len poslať na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

3.Služby tranzitný čas je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov. Doba dodania sa môže líšiť, a to najmä na dovolenke.

O Záruku:

1. výrobcovia obmedzené warrantyon chybné položky(s výnimkou položiek damagedand/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo je podporená 3 mesiacov záruka

2. Obraz zobrazí sa uskutočňuje v reálnom čase, ale v dôsledku rôznych výrobných šarží, thecolor môžu byť rôzne. Obrázok je len orientačný, a skutočný objekt je subjectto posledným z nich

3. Chybné položky sa musia vykazovať a reurned v záručnej dobe(ak je to možné,v pôvodnom obale,

4. Ak vlastnosti výrobku nezhodujú reklamu, budeme znášať všetky náklady na dopravu.

O Spätnej Väzby:

1. Ak ste spokojní, prosím zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, sme veľmi poctení, receivea štedrý skutočné hodnotenie a fotografie, th !!!!

2. Za akýkoľvek výrobok alebo doprava problémy, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením spor orleaving akúkoľvek spätnú väzbu/záporná spätná väzba, budeme sa snažiť vyriešiť problém untilyou sú spokojní.

Vráti a Náhrady:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a nebudete sa schopní vrátiť od dátumu prijatia after30 dní. Ak má položka vo vlastníctve ste pre viac ako 7 dní, bude to považované za usedand nebudeme vrátiť alebo vymeniť. bez výnimky! Návrat poštovné náklady sú theresponsibility z buver.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytne shippingtracking číslo.

3. Ak je vrátiť sa, prosím kontaktujte nás vopred, pomôžeme vám ho vyriešiť. Ak to nie je možné besolved on-line, budeme akceptovať vašu vrátiť a vrátime sa k vám.

  • Kompatibilné s: STM32
  • Názov Značky: ElecDemo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Príslušenstva: Rozšírenie Doskové

Štítky: infračervené line sledovať, TCRT5000L, dátový záznamník štít, lampa s ultrafialovým, uv lampa, údaje denníka, ultrafialové, snímač uv, liek uv, lampa led uv.

Napísať recenziu

UV detekciu modul KW_ML8511 fialové Svetlo detekcia snímača intenzity index detekcie, nastaviteľný režim úspory energie

UV detekciu modul KW_ML8511 fialové Svetlo detekcia snímača intenzity index detekcie, nastaviteľný režim úspory energie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty