Nový produkt

Yeain 360°Otáčanie Duálny Vibrátor AV Čarovná Palička Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Silikónový Vibrátor G-Spot Vibračná Masáž Žena Masturbator

999 položky

€32.89

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Usporiadať shippment včasné po zaplatení overenie. Garantujeme doručenie do 72 hodín.

3. Chránime vaše súkromie: chceme deklarovať na obale ako "hračky", nie zobraziť obsah balenia.Prosím, buďte si istí, kúpy.

4. Sledovanie informácie: Po zásielku, budeme vám sledovacie číslo včas.Väčšina sledovanie informácií je k dispozícii.Potom niektoré z nich nie sú k dispozícii, ale nebojte sa,tovar vám príchode ešte pred dodacie lehoty.

1. Zaručujeme, že všetky tovary sú pôvodné. Budeme starostlivo skontrolujte pred odoslaním, aby sa zabezpečilo, že tovar je v perfektnom stave.Robustný obal, aby sa zabezpečilo, že tovar bude poškodený počas prepravy procesu.

2. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

3. Ponúkame 12 mesiacov obmedzená Záruka Výroby za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a /alebo zneužité po prijatí).

4. Ak máte akékoľvek problémy s položku prijaté, prosím, dajte nám vedieť, do 7 dní) po prijatí. Prosím, kontaktujte nás pred odosielanie položiek späť! Ak je problém naozaj existuje, výmenu alebo vrátenie peňazí je k dispozícii po tom, čo sme prijímať položky tovaru stave.

1. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne.

2. Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

A:Môj priateľ,budeme posielať svoje objednávky do 2-3 pracovných dní.

Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď:Áno,sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete

zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď:Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Otázka:Keď robím viac objednávku,môžete mi dať zľavy?Ako na to?

Odpoveď:Áno,môj priateľ.Ak máte viac objednávok,by ste mohli urobiť, aby po prvé,dajte mi vedieť,a potom vám dám zľavu,a zmeniť cenu pre váš objednávky

  • Veľkosť: As Shown
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Názov Značky: Aphojoy
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nepremokavé: 100% Nepremokavé
  • Nemravný Obrázok: No
  • Druh: G-Spot
  • Komoditné Certifikácie Kvality: CE
  • Materiál: Silikónové
  • Číslo Modelu: Luxusné USB Nabíjateľné Prútik Vibrátor

Štítky: bombomda vibrátor, Luxusný Vibrátor, flamel, sex palička, Palička, vibrat, oke, hp magic, Dildo Palička, dvojitý vibrátor pre ženy.

Napísať recenziu

Yeain 360°Otáčanie Duálny Vibrátor AV Čarovná Palička Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Silikónový Vibrátor G-Spot Vibračná Masáž Žena Masturbator

Yeain 360°Otáčanie Duálny Vibrátor AV Čarovná Palička Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Silikónový Vibrátor G-Spot Vibračná Masáž Žena Masturbator

Napísať recenziu

Súvisiace produkty