Nový produkt

Ťažkých Vozidiel Autobusovej Ahd 1080P Zozadu Truck 4 Kanál Kamery Cctv Nahrávanie Bezpečnostný Systém Pre Automobilové Dvr Kamera

999 položky

€152.10

Ťažkých Vozidiel Autobusovej Ahd 1080P Zozadu Truck 4 Kanál Kamery Cctv Nahrávanie Bezpečnostný Systém Pre Automobilové Dvr Kamera

Popis:

Ťažkých vozidiel ahd 360-stupňový pohľad kamery cctv dvr systém pre kamión, autobus vozidiel vodotesný.Auto Truck Zálohy Spätné INFRAČERVENÉ Nočné Videnie Cúvaní Bývanie Bezpečnosti Auto Hd parkovacia Kamera Pre Kamióny je špeciálne nainštalovaný na autobus,nákladné vozidlo,príves,autobus na auto zozadu, je to jeden druh ťažkých fotoaparát, kamera s vysokým rozlíšením. aj to je s IP68 vodotesný fotoaparát,široký uhol pohľadu je až je 170 stupňov . zabezpečujú clearcar zozadu na noc . 7 Inch quad split ovládače monitora sú schopní eliminovať tie nebezpečné slepé škvrny od zvýšiť svoju víziu aj nad rámec zrkadlá.

Hlavné Funkcie:

Široké pracovné napätie DC 12-24v

Vodotesný IP68

Obrazový senzor: AHD

Podpora 128g sd kartu, witth DVR rekordér funkcia

Objektív Uhol:170 stupňov

Fotoaparát pixely:1280*720

360 Stupeň AHD Backup Monitor Systému Technických Parametrov:

AHD zálohy fotoaparátu:

lmage Zariadenie: CMOS

TV systém: PAL/NTSC

Rozlíšenie: 1280*720

Široký Pohľad Uhol: 120 stupňov

Vodotesný: IP68

Video výstup: 1.0 Vp-p, 75ohm

Napätie: DC 12V

Minimálne lllumiation: 0 LUX

Spotreba Prúdu: 60~110mA

Prevádzková Teplota: -40℃~+105℃.RH95% Max

Skladovacia Teplota: -50℃~+150℃.RH95% Max

Vyváženie bielej: Auto

S/N pomer: 48DB(AGC)

7 Palcový AHD Monitor:

Napájanie cena: ≤7W

Napätie: DC 12/24V

Pixelov: 1024*600

Veľkosť displeja: 7 Palec

Displej pomer strán: 16:9

Kontrast: 350:1

Displej: 4 AV vstup

Fearture: Podpora record funkcia

Signálny Systém: PAL/NTSC

Prevádzková teplota: -20℃ ~ +50℃

Skladovacia teplota: -40℃ ~ +65℃

Jas: 600cd/m2

Aktuálna spotreba: 5 W(Max.)

V režime monitora: LCD Farebný Monitor

Package Zahrnuté:

1*7 palcový quad split monitor

1*predný pohľad kamery (non-zrkadlový obraz)

3*parkovacia kamera (zrkadlový obraz)

1*držiak

1*napájací kábel

3*5 M-4-pin kábel

1*15M 4-pin kábel

1*diaľkové ovládanie

1*nálepky

Ako Pracovať:

Tento 12v-24v 4 kanály bočný pohľad ahd fotoaparát záložný záznam, systém je vhodný pre nákladné auto/ autobus/ príves/ karavan/ ťažké úžitkové vozidlá.

Po pripojení s výkonom, spätné kamery a monitora pracovať automaticky, keď vozidlo je cúvanie , môže na zobrazenie vzdialenosti a smeru prekážky, pomôcť, aby sa zabránilo nebezpečným a nákladné zrážok a poskytovať zvýšenú bezpečnosť pre cestujúcich, chodcov a rodinných príslušníkov, ktorí sa stalo, že sa okolo idúceho vozidla. udržujte svoje auto v bezpečí.

Prispôsobiť Služby:

Sme skutočné výrobcu vozidla, trezor, priemysel, ktorý Specialilze v tejto oblasti viac ako 10 rokov,máme veľký výrobu skúsenosti, aby vám kvalitné,rýchle dodanie a konkurencieschopné ceny.

Prispôsobiť survices je k dispozícii, ak chcete zmeniť nepremokavé sadzba /rozlíšenie / pracovné napätie , prosím fell zadarmo, kontaktujte nás.

Balenie A Doprava:

FAQ: 1.Otázka: ponúkate hromadné objednávky? Odpoveď: Áno,ponúkame zľavy pre hromadné objednávky. 2.Otázka: Aká je záruka? Odpoveď:Všetky napájacie zdroje prísť s 1 rok záruka. Vezmite prosím na vedomie, že všetky prepravné a clo bude hradené vami. 3. Q:Aký je váš platobných položiek? Odpoveď: Naše štandardné platby, je T/T vopred, Kreditnou Kartou, Paypal a Western Union. 4.Q: Aký je váš viesť času? Odpoveď: 5 pracovných dní pre malé množstvo, 7-15days pre hromadnú objednávku. 5.Otázka: Ako sa vám kontroly kvality? Odpoveď: Každý výrobok je 200% by mal prejsť 7 pokrok testovanie,po QC inšpekcie potom balenia. 6.Q: Aký je váš vrátenie služby? Odpoveď: Ak nie ste spokojní s produkte, kontaktujte nás prosím do 30 dní (napr. mail, station list), budeme vás o návrate a vrátenie. Vezmite prosím na vedomie, že všetky prepravné a clo bude hradené vami.Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté. Zvyčajne sme vyhlásiť nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli niektoré možné vlastné daň alebo dane, poplatky. Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné, stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás.

Naše Služby: 1. OEM Výroba vitajte: Katalóg, Balík... 2. Príklad objednávky 3. Odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín. 4. Po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete na produkty.Keď dostal tovar, vyskúšať si ich, a daj mi spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém,kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

autobusom zozadu systém AHD 720P/1080P parkovacia kamera truck 7" zozadu systém, parkovacia kamera truck 2,4 GHz Digitálny Bezdrôtový Systém Zadnej strane Fotoaparátu a 7 Palcový LCD Monitor pre Kamión alebo Autobus bezdrôtový truck zálohovanie chodu kamerový systém zozadu systém auto zozadu systém vozidlo zozadu systém chodu systém, parkovacia kamera cúvaní kamera spätného fotoaparát auto parkovacia kamera auta cúvaní kamera auta spätné kamery truck parkovacia kamera truck cúvaní kamera truck spätné kamery cúvaní pomoci vodotesný fotoaparát panel kamery auto cúvaní pomoci parkovací senzor auta parkovanie asssist led parkovacie senzor lcd parkovanie snímača spätného zrkadla auta monitor 7 palcový monitor 3,5 palcový monitor 4.3 palcový monitor 5 palcový monitor auto 7 palcový monitor quad split screen quad rozdelenej obrazovky monitora bezdrôtový monitor bezdrôtový 7 palcový monitor lcd monitor 7 palcový lcd monitor truck monitor truck 7 palcový monitor truck lcd monitor truck panel monitor spätné zrkadlo monitor v spätnom zrkadle monitor lcd spätné zrkadlo zadnej strane monitora auto zadnej strane monitora truck zadnej strane monitora parkovanie monitor 1080p systému Truck zozadu systému. truck nahrávanie, dvr rekordér systém, 12v 24v truck kamerový systém,KAMERA PARKOVACÍ SYSTÉM,monitorovanie vozidiel syste,auto kamera,auto zadnej strane fotoaparátu s monitorom,AUTO BOČNÉ ZRKADLO FOTOAPARÁTU,1080p kamera,fotoaparát vodotesný,auto fotoaparát záznamník,kamera, bezdrôtové,bezdrôtová kamera,autobus CCTV Kamery,dvr auto kamery,ip bezdrôtové kamery,hd cctv kamera,720P KAMERA,auto dash kamera hd,zadná kamera pre automobily,1080p bezpečnostné kamery,kamerové cctv,auto kamera 1080p,mini bezdrôtové kamery auto zadnej strane fotoaparátu s monitorom

  • Rozlíšenie: 720P
  • Funkcia 3: AHD Quad Split Monitor
  • Druh: 24V zadnej kamery a monitora
  • Názov Značky: YPLZ
  • Uhol Pohľadu: 120 Stupňov
  • monitor: 7 palcov 16
  • Napätie: DC 12V-24V
  • Certifikácia: CE
  • Ip hodnotenie:
  • Typ Alarmu: Zadnej Strane
  • Drôt alebo Bezdrôtové: Drôt
  • Shell Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Funkcia 2: 360 Stupeň Kruhový Výhľad Systém
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Funkcia 4: Podpora record funkcia
  • Objektív Materiál: Plast + Sklo
  • Video Vstup:
  • Funkcia 1: Ťažká Zozadu Systém
  • Vodiaca Čiara: No

Štítky: cctv sklo, nerezový drôt, 1080p ahd fotoaparát, ds fotoaparát, nahrávanie videa, pro cctv systémy, 2 cctv kamera security system kit, dual channel dvr, hd cctv tester, kamera dvr automobily.

Napísať recenziu

Ťažkých Vozidiel Autobusovej Ahd 1080P Zozadu Truck 4 Kanál Kamery Cctv Nahrávanie Bezpečnostný Systém Pre Automobilové Dvr Kamera

Ťažkých Vozidiel Autobusovej Ahd 1080P Zozadu Truck 4 Kanál Kamery Cctv Nahrávanie Bezpečnostný Systém Pre Automobilové Dvr Kamera

Napísať recenziu

Súvisiace produkty