Nový produkt

8 Palcový Mini Pílou Ručný Mini Elektrická Reťazová Píla Nabíjateľné Akumulátorové Elektrické Prenosné Elektrické Píly Na Prerezávanie Vetiev

999 položky

€44.95

-29%

€63.31

Odrážky:

1、Nabíjateľná Ručné Elektrické Píly: Ľahký dizajn tela, telesná hmotnosť je len o 2 kg, ručné akumulátorové záhradnícke videl, bezdrôtový zadržiavacie zariadenie, používanie jednou rukou, ľahký dizajn, dlhodobé používanie bez únavy.

2、Striedavé Medi Motor: Vysoká účinnosť striedavý motor, silný výkon, stabilný výstup ako reťazová píla upravené uhlovú brúsku, vysoké zaťaženie, nie ľahko spáliť.

3、Ostré a Silné Reťaze: reťaz je vyrobený z vysoko teplota ochladzovanie, vysoká tvrdosť, odolnosť proti opotrebeniu, nie je ľahké zlomiť, viac stabilné rezanie, rýchlejšie rezné rýchlosti, nie je potrebné sa obávať hrubosť dreva, a návrh rozšírenie a zahusťovanie ochranného plechu, blokovanie lietajúce trosky.

4、Prenosný Dizajn: Mäkká gumová rukoväť, non-sklzu a potu-absorpciu; rozšírila ozvučnice dizajn, aby sa zabránilo drevnej štiepky od striekajúcej počas rezania; odvod tepla otvor dizajn, účinné vetranie a odvod tepla.

5、Široké použitie: Táto elektrická reťazová píla má široké spektrum použitia, a to môže byť použitý pre orchard rezanie konárov, domácnosť, drevo rezanie, bambusové rezanie, malý strom rezanie, prerezávanie vetiev, les rezanie, DIY ručne vyrábané darčeky, atď.

Špecifikácie: Farba: modrá

Názov: Domáce Malé Ručné Elektrické Reťazové Píly

Napájanie typ: nabíjateľná-lítiové batérie, technológia

Reťazca veľkosť: cca 8 palec

Rýchlosť reťaze: 5 m/s

Rýchlosť reťaze: 2000 ot. / min.

Maximálna rezná výška: asi do 25 cm/9.84 palec

Pracovné napätie: 88v

Kapacita batérie: 3.0 Ah nabíjateľné lítiové batérie, 10000mA

Výkon motora: 1200w

Telo váha: cca 2 KG

Celková kapitán: cca 48 cm /18.89 palec

Čepeľ dĺžka: cca 20 cm / 7.87 palec

Za poplatok: odrezať 120 krát

Motorový pohon: striedavý motor

Rozsah aplikácie: ovocie prerezávanie a zapisovanie do denníka.

Jednoduchá inštalácia: postupujte podľa pokynov a utiahnite reťazca sprievodca s skrutky.

Balenie Zoznam:

1*Ručné Reťazové

1*Batérie

1*Nabíjačka

1*Skrutkovač

1*Inštrukcie

Poznámka:

1. Venujte pozornosť na potenciálne bezpečnostné riziká elektrickej energie.

2. Prosím pomocou týchto nástrojov v súlade s manuálu a prijať potrebné osobné ochranné opatrenia.

3. Prosím, majte tento produkt mimo dosahu detí. O spätnú Väzbu: Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, f kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis. Spätná väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. To je možné vyriešiť, ak nevieme o nich! Platby: akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Aabout Doprava: DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia? prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné. BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr. vďaka Vrátiť a Vrátenie peňazí: Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to. Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Zdroj Napájania: Elektrické Živých Plotov
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Mini Motorovou Pílou

Štítky: 8 palcový reťazová píla, reťazová píla mini, prerezávanie elektrické, bandsaw, batéria motorovou pílou, elektrická pila, loc pierko, 12 palcový ostrý videl, videl záhrada electr, údržba trávnatých plôch bez kábla.

Napísať recenziu

8 Palcový Mini Pílou Ručný Mini Elektrická Reťazová Píla Nabíjateľné Akumulátorové Elektrické Prenosné Elektrické Píly Na Prerezávanie Vetiev

8 Palcový Mini Pílou Ručný Mini Elektrická Reťazová Píla Nabíjateľné Akumulátorové Elektrické Prenosné Elektrické Píly Na Prerezávanie Vetiev

Napísať recenziu

Súvisiace produkty