Nový produkt

JAKCOM HC2 Bezdrôtový Kúrenie Pohár Nového produktu, ako je usb ant cargador prenosné qi gadget 2020 bezdrôtový svetlo led xs mix

999 položky

€20.88

Osobitná Poznámka JAKCOM HC2 Bezdrôtový Kúrenie Pohár neobsahuje Bezdrôtové Nabíjanie Pad,je vhodný pre všetky bezdrôtové rýchle nabíjanie pad (nad 18W) mobilný telefón; Prosím, dajte používateľom skontrolovať, či ich bezdrôtovú nabíjačku je rýchle nabitie viac ako 18W moc, co len skutočný rýchle nabíjanie môže riadiť tento kúrenie pohár; Ak užívateľ nemá bezdrôtový rýchle nabíjanie pad, prosím, odporúčame užívateľovi používať naše zabezpečiť vykurovanie efekt a rýchle nabíjanie skúsenosti.

JAKCOM HC2 Popis Produktu

JAKCOM HC2 Bezdrôtový Kúrenie Pohár

Bezdrôtové pripojenie vykurovacích | 1Kw/h teplé 3days | Qi wireless štandardy

Bezdrôtové kúrenie, bezpečný a spoľahlivý

JAKCOM HC2 ohrieva nápoj v pohári cez bezdrôtové pripojenie napájania, izolácie zaručené v celom procese, bezpečný a spoľahlivý

Rýchle vykúrenie vo vnútri pohára, žiadne riziko obarenia mimo pohár

JAKCOM HC2 prijíma vykurovací režim odlišné od tradičných,

prijíma elektrickú energiu na diaľku pomocou vysoko efektívne magnetické vodivé modul na vnútornej strane pohár dne,

Jadro zdroj tepla je vo vnútri pohára a normálnu teplotu, udržiava mimo pohára, bez rizika obarenia.

1Kw/h teplé 3days

Maximálny výkon spotrebované JAKCOM HC2 na vykurovanie je len 18W, môže udržať v teple šálku nápoja až 55℃ na dlhú dobu,

iba 1 Kw/h elektriny môže uchovávať teplo za 3 dni a 3 noci.

Qi bezdrôtové štandardy, nové hry mobilný telefón, bezdrôtová nabíjačka

JAKCOM HC2 spĺňa Qi bezdrôtové nabíjanie štandard a je platné pre všetky mobilné bezdrôtové nabíjačky s účtovať výkon 18W alebo vyššie.

Jednoduché a ľahké použitie, vhodná pre každého

JAKCOM HC2 prijíma integrované cast tvárnenie, bez tlačidlo na celé telo,

začína vykurovacie po uvedení na bezdrôtovú nabíjačku a prestane po odnášať, je to jednoduché a ľahké použitie, nulové náklady na vzdelávanie a pomocou.

Dobrý nápoj by mal byť ochutnal pomaly

JAKCOM HC2 je použiteľný pre akýkoľvek nápoj, ako sú mlieko, káva, čaj, sladké vody a ovos, dobrý vkus, piť pomaly, bez obavy z pohára chladenie

Jednoduché a elegantné Čínskej keramiky

JAKCOM HC2 je vyrobený z Č. 1 biela keramika vystrelil na 1350℃ v Dehua, Čína,

Vnútorné cup je pokryté viacerými vrstvami z lanolínu glazúra, ktoré nie sú lepkavé s čajové zvyšky, alebo pokazené inými zápach, a stane sa čistý s jedným umývanie.

Externý pohár sa vzťahuje čierny a biely matný kameň glazúra, rohy sú zrelé a plné, tónov je jednoduché, nové známky.z minimal art.

Parametre a detaily

Značka:JAKCOM

Model:HC2-B(Black)、HC2-W(Biela)

Materiál: Keramika

Veľkosť produktu:115mm x 95 mm x 105mm

Hmotnosť výrobku:366.5 g

Objem:400 ML

Výkon:18W

Príslušenstvo: Keramická šálka、keramická šálka kryt、keramické lyžice、pokyn kniha

Konštantná teplota:55℃

Bezdrôtový štandard:Qi EPP

Často Kladené Otázky

Platby prijímame Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Bude objednávka automaticky vypnúť v kupujúci nezaplatil po 20 dňoch. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Balenie JAKCOM HC2 Bezdrôtový Kúrenie Pohár Balenie Podrobnosti:

Vnútorné Biele Pole: Jednotka G. W o 462g, Veľkosť Jednotky je 12,5 cm x 10.5 cm x 11 cm;

Vonkajšie Hnedé Pole: Jednotka G. W o 14530g, veľkosť Jednotky je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max s 30 ks.

Shippment DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Spätná väzba Kupujúceho skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém, kým, aby ste spokojný s nami.Ďakujeme za pochopenie!

Záruka 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk.

  • Hot Predaj: mravec
  • GaN: No
  • Druh: Plochu
  • Číslo Modelu: HC2
  • Vstup: 9V/2A
  • Max. Výstupný Výkon: 18W
  • Názov Značky: imtimercom
  • Výstupné Rozhrania: ŽIADNE
  • Najlepší Zápas: qi
  • Certifikácie Kvality: FCC
  • Zdroj Napájania: USB
  • Uplatňovať Rýchle Nabitie Protokolov: Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0
  • Propagáciu s: 2020

Štítky: lotr tričko, elektronických prístrojov 2020, gadget domov, 2020 gadget, gadget tech, jakcom, mravce hniezdo, 12v auto tester, auto gadgets 2020, baník.

Napísať recenziu

JAKCOM HC2 Bezdrôtový Kúrenie Pohár Nového produktu, ako je usb ant cargador prenosné qi gadget 2020 bezdrôtový svetlo led xs mix

JAKCOM HC2 Bezdrôtový Kúrenie Pohár Nového produktu, ako je usb ant cargador prenosné qi gadget 2020 bezdrôtový svetlo led xs mix

Napísať recenziu

Súvisiace produkty