Nový produkt

Vonkajšie Vianočné Laserový Projektor Sky Star Fáze Pozornosti Sprchy Krajiny Záhrade Trávnik Svetlo, DJ, Disco Svetlá RG Dekorácie

999 položky

€12.50

-30%

€17.87

Popis:

Jednoducho umiestnite tento laserové svetlo kdekoľvek vo vašom dvore. Extra dlhé vklad udržuje vaše laserové svetlo bezpečné, dokonca aj na snehu. Plug and play. Váš dom bude transformovaný z tmavého na ohromujúci sekúnd! Môžete dokonca použiť laserové svetlo rok. Priniesť hviezdy v interiéri na svetlo foyer, alebo vytvoriť fantasy svet, v spálni.

Funkcie:

Najjednoduchší a najrýchlejší vonkajšie Vianočné svetlo. Žiadne ďalšie visí reťazec svetlá

Tento laserové svetlo umožňuje zobrazovať tisíce zelené hviezdičky, alebo zelená a červená hviezda zmes

To sa rozsvieti váš domov vnútorné alebo vonkajšie vo červený a zelený laser hviezdy pokrývajúcich viac ako 600 štvorcových metrov,

Obsahuje extra dlhé vklad

Farbu svetla: červená a zelená

Červená: 50mW 532nm

Zelená: 100mw 470nm

Vodotesný: IP44

Dĺžka kábla: 1M

Napätie: 100 - 240V

Materiál: PP

Hmotnosť výrobku: 0.531 kg

Hmotnosť balenia: 0.531 kg

Rozmer výrobku(L x W x H): 13.00 x 10.00 x 6.00 cm / 5.12 x 3.94 x 2.36 cm

Veľkosť balenia(L x W x H): 26.50 x 19.00 x 12.00 cm / 10.43 x 7.48 x 4.72 palcov

Obsah balenia: 1 x Laserové Svetlo s Konektorom, 1 x Vklad

Poznámka:

Nie je aby svetlo v prednej časti ľuďom oči, to bude poškodenia očí.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,snažíme sa o 100% spokojnosť,ak máte nejaké otázky alebo problém, kontaktujte nás prosím najprv sme sa ho vyriešiť rýchlo a najlepší spôsob, ako

Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej,budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu

ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Doprava Po Celom Svete.

Objednávky, ktoré boli spracované v priebehu 24-48 hodín po platba a overenie zabezpečíme dopravu podľa adresy kupujúceho poskytnúť, tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily plnené na www.vitek.sk.

Sme nastaviť predvolený spôsob dopravy pre náš produkt,ak chcete zmeniť spôsob dopravy, by ste mali platiť extra expedičný poplatok, akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás včas. Navyše, expedičný poplatok vzdialenej plochy nie je patrí v našej cenu, ak ich potrebujete,prosím, platiť extra expedičný poplatok vzdialenej oblasti na objednávku,takže prosím skontrolujte vašu adresu kým sa rozhodnete, DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS.

Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny,cez víkendy a sviatky sú vylučuje,takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili,najmä počas prázdnin,takže buďte trpezlivý.

Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude vás informovať včas,môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

Povedzte nám, prosím, vyhlásená hodnota a názov zákazky, žiadne clo je kupujúci

Nie sme zodpovední za colné odbavenie, akýkoľvek problém, ako zabavené colnými,balík sa vrátil,balík zničený colným je kupujúci " zodpovednosť.

Prosím, vráťte sa a poskytnúť sledovacie číslo k nám do 7 dní

Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave,

Ak položky nie prišli do 35 dní,prosím, kontaktujte nás,a vrátenie bude vám vydané žiadne ospravedlnenie, 100% spokojný zákazník je náš cieľ.

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.

2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .

3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.

Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

  • Príležitosti: Profesionálne Stage & DJ
  • Položka Druh: Etapa Svetelný Efekt
  • Moc: Červená
  • Štýl: DMX Fáze Svetlo
  • Číslo Modelu: hviezda sprcha Fáze laserové svetlo
  • Názov Značky: Ouktor
  • Napätie: 90-240V

Štítky: laserová diskotéka, luster planéty, dj laser, laserová show, dj, dj, spoločník bábika, ovládanie dmx, dj mixer, papier disco, dj led.

Napísať recenziu

Vonkajšie Vianočné Laserový Projektor Sky Star Fáze Pozornosti Sprchy Krajiny Záhrade Trávnik Svetlo, DJ, Disco Svetlá RG Dekorácie

Vonkajšie Vianočné Laserový Projektor Sky Star Fáze Pozornosti Sprchy Krajiny Záhrade Trávnik Svetlo, DJ, Disco Svetlá RG Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty