Nový produkt

Aktualizované Doska Regulátora základná Doska ESC Rozvádzača Pre XIAO M365 /Pro Elektrický Skúter Doske Časti

999 položky

€18.09

-49%

€36.17

modname=

Aktualizácia Doska Regulátora základná Doska ESC Rozvádzača Doska Pre XIAO M365 a PRO Poznámka: 1.Priama náhrada za originály, ktoré sú prasknuté alebo rozbité,Možno použiť priamo,Nie je potrebné inštalovať firmware. 2. Môžete upgradovať Úradný alebo spotrebiteľa firmware 3. Tento ovládač je možné použiť v M365 & M365 Pro Ak bluetooth spojenie zlyhá, prosím, odinštalujte Mijia App, znova ho nainštalujte, vyhľadávať manuálne,(to je chyba s mijia aplikácie) ,alebo môžete použiť "Segway-Ninebot App ".To je ok Funkcie:

100 % zbrusu nový nové a vysokej kvality

Popis:

-Pasuje pre Xiao M365/Pro skúter režim kopírovať a zdieľať skúter.

-Odolný a ľahký vstrekovaným konštrukcie.

-Jednoduchý dizajn a jednoduché použitie.

-Priama náhrada za originály, ktoré sú prasknuté alebo rozbité. Rovnaké pôvodného zariadenia, pre dokonalé nosenie a funkcie.

-To je jednoduchá inštalácia, ľahký a odolný. Je to dobrý náhradné príslušenstvo pre staré alebo opotrebované príslušenstvo. Špecifikácia: Materiál: Plast, Farba: ako na obrázku zobraziť Doska veľkosť: 11x7x3 cm Kompatibilný Model: Hodí sa pre Xiao M365 a Pro skúter režim, ak chcete kopírovať a zdieľať skúter Application: Pre XIAO M365/pro Elektrický Skúter package Zahrnuté: 1pcs X Motor, Regulátor

Dodanie podrobnosti

1. Výrobok bude dodaný v priebehu 3-7 dní po kupujúceho platbu je overená www.vitek.sk.

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

3. Sme zodpovední za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém. Podnik cla je kupujúceho zodpovednosti.Neakceptujeme žiadne sporu o vlastný problém.Ale môžeme deklarovať každý balík pre našich klientov podľa ich požiadavky,tak pri zadaní objednávky v našom obchode,prosím zanechať odkaz a povedzte nám, ako deklarovať, že pre vás,inak sa nám to podľa našich skúseností.Ak to robí nejakú povinnosť,budete musieť vykonať to.Venujte prosím pozornosť na to!

4. My LEN loď na adresu, ktorú www.vitek.sk a kupujúcim . Prosím, uistite sa, že vaša adresa, PSČ a telefónne číslo je správne a platné.

5. Normálne parcely by mala prísť včas, ale niekedy aj ďalšie dni, ktoré sú potrebné, ak dopravca, je potrebné vzhľadom na množstvo pozemkov. Prosím, včasné, kontaktujte nás pre ďalšie pomoc, ak sa nechcete dostať ho do EST čas.

6. Normálne objednávky bude dodaný prostredníctvom Singapur Post/Netherland Post /Čína príspevok,EMS,DHL a UPS, atď. (Express potrebné zaplatiť príplatok).

7.Nemôžeme dovoliť DHL Diaľkové Prepravné Poplatky, ak klienti vybrať DHL doprava,tak dúfame, že sa môžete skontrolovať, či miesto patrí DHL Vzdialenej oblasti na DHL websiteand môže platiť to vedome, ak sa rozhodnete DHL Doprava

O nás & Kontaktujte nás

Sme sú zamerané na poskytovanie móda šport produktu.Užite si športové,milovať sami seba. Predávame ich za lacné, ale najlepšie, vaša plná spokojnosť zaručená! veríme, že sa vám budú páčiť.Na získanie rýchlej reakcie a komunikáciu, odporúčame vám kontaktovať nás prostredníctvom Správy. Pre akékoľvek ďalšie informácie, môžete nás kontaktovať v pracovných hodín: Z Číny miestny čas: 8:00-6:00 hod cez TradeManager

  • fit1: xiao m365
  • Napätie: 36V
  • Číslo Modelu: pre m365
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položky: Základná Doska Ovládač
  • fit2: xiao m365 pro
  • Druh: Základná doska regulátora

Štítky: xiao skúter základné elektrické, mi skúter, countax dosky vypínača, electr skúter, m365 pro xiao, citycoco elektrický skúter, xioami m365 časti, nabíjačka skúter pro 2, m365 xiao, dualtron elektrický skúter.

Napísať recenziu

Aktualizované Doska Regulátora základná Doska ESC Rozvádzača Pre XIAO M365 /Pro Elektrický Skúter Doske Časti

Aktualizované Doska Regulátora základná Doska ESC Rozvádzača Pre XIAO M365 /Pro Elektrický Skúter Doske Časti

Napísať recenziu

Súvisiace produkty