Nový produkt

1/2/3/4/5 Sídlo Kreslo Elastické Gauči Kryt Ultra-tenké Polyester Gauč Kryt Pre Obývacia Izba Universial Slipcover Gauč Streth

999 položky

€8.17

-49%

€16.02

Informácie O Produkte

Balenie obsahuje: 1 gauč kryt

Výrobok je len gauč kryt, nie na vankúš. (Jednotkovú cenu je len pre 1pc gauč kryt, neobsahuje vankúš alebo iné príslušenstvo. Ak potrebujete vankúš, musíte ho objednať samostatne.)

Veľkosť odporúčania:

Prosím zmerajte si gauč (vrátane opierky), a potom vyberte veľkosť. Ak nechcete opatrenia (vrátane opierky), pohovka kryt bude menšie ako pohovke.

·1 miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 90-140 cm

· 2 kreslá, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145-185 cm

·3 kreslá, gauč dĺžka by mala byť 195-230 cm

·4 kreslá, gauč dĺžka by mala byť 235-300 cm

Ak je v tvare L gauč alebo rohová sedačka alebo modulárne sedačka je v kombinácii s 2 častí, potrebujete objednať 2-dielna sada. Veľkosť kryt bude závisieť od dĺžky AA, BB a CC linky.

Napríklad: v prípade, AA = 200 cm a BB = 160 cm, by ste si mali kúpiť 1 PC tri-miestna pohovka kryt a 1 PC dva-miestna pohovka kryt.

Naše pohovky kryty sú vhodné pre pohovky s medzerou medzi sedadlo s operadlom a opierkou. (Pred nákupom, prosím, uistite sa, že váš gauč má veľké medzery, aby penové pásky vysuňte. Naše pohovky pokrýva nie sú vhodné pre pohovky s plytkým medzier.)

použitie:

Tento základný gauč kryt môže chrániť a chrániť váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenia a poškodenia, aby sa zabránilo poškodeniu. Je veľmi vhodné pre rodiny s domáce zvieratá alebo ľudí, ktorí hľadajú cenovo dostupný nábytok, riešenia na ochranu. Dokonca si môžete kúpiť rôzne farby a zdobiť gauč podľa sezóny a nálady.

poznámky:

1. Veľkosť tlačidlo: 2 obliečky na vankúše odkazujú na 2 vankúše, nie gauč kryty.

2. Ručné meranie 1-3 chyba je povolené, rôzne krajiny majú rôzne veľkosti, skontrolujte prosím pred nákupom.

3. Vzhľadom na problém diaľkovú prepravu, výrobok bude mať nejaké vrásky, ktoré nemusia byť rovnako plochý ako na obrázku, ale nebude mať vplyv na kvalitu a použitie výrobku.

4. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme, že vzor je rovnaký ako na obrázku.

5. Nemôžete vybrať, ktoré jednom z farebných tlačidiel, prosím, kontaktujte nás.

námietka:

· Nepoužívajte bielidlo na čistenie veko

·Umývanie oblečenie alebo oblečenie podobné farby.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Pevné
  • Štýl: Pastoračné
  • vzor: TLAČENÉ
  • Platné Gauč: Sectional Sofa
  • Číslo Modelu: HR
  • Veľkosť: other
  • Výroba: Kombinácia Auta
  • Materiál: Polyester / Bavlna

Štítky: kryt osmanskej, sedacia poťah dizajn, kryt gauč, autobus vankúš, kreslo kryt gauč, dieťa sedadla, lotus gauč, slipcov gauč, zahŕňa kreslo elle, čínsky vankúš.

Napísať recenziu

1/2/3/4/5 Sídlo Kreslo Elastické Gauči Kryt Ultra-tenké Polyester Gauč Kryt Pre Obývacia Izba Universial Slipcover Gauč Streth

1/2/3/4/5 Sídlo Kreslo Elastické Gauči Kryt Ultra-tenké Polyester Gauč Kryt Pre Obývacia Izba Universial Slipcover Gauč Streth

Napísať recenziu

Súvisiace produkty