Nový produkt

Avokádový olej SIBERINA

999 položky

€5.46

100% Prírodný avokádový olej

Avokádový olej je vhodný pre všetky typy pleti, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastné stopy na tvári. Hydratuje a zmäkčuje pokožku, úplne presýtený to s esenciálnych živín. Tiež, olej pomáha zlepšiť krvný obeh v pokožke tváre, obohatený s kyslíkom. A vzhľadom na hlboký prienik do pokožky, stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, ktoré sú zodpovedné za pružnosť a elasticitu kože. Zabraňuje predčasnému starnutiu kože, vzniku hlboké vrásky, a vzhľad súvisiacich s vekom, pigmenty.

ZLOŽENIE

Avokádový olej rafinovaný Inci: Persea dodávateľa (avokádo) olej

SPÔSOB UŽÍVANIA

Môžu byť použité ako v čistej forme a v zmesi s inými olejmi. Aplikovať na kožu alebo vlasy a po 25-35 minút, opláchnite teplou vodou.

Základné Oleje sú prírodné rastlinné tuky získané z orechov, semien alebo semená rastlín tým, že za tepla a studena, lisovanie, extrakcii kvapalina. V závislosti od konzistencie a chemické vlastnosti, základné oleje sú rozdelené do pevnej (butters) a kvapaliny (mastné). Základné oleje v ich biochemické vlastnosti sú podobné ľudskej pokožky, prispievajú k prieniku užitočných prvkov do hlbokých vrstiev pokožky. Preto, základné oleje sú tiež nazývané základné oleje, dopravy alebo ložiskové oleje. Rozsah pôsobnosti základných olejov je veľmi široký, môžu byť použité ako nezávislá kozmetická, a ako základ pre miešanie s esenciálne oleje a ďalšie prísady. Bohaté zloženie olejov obsahuje mikro a makroelementov, vosk, полиненасыщенные mastných kyselín, všetky vitamíny, od D. Dobre vstrebáva do tela, základné oleje účasť v biochemické a fyziologické procesy: urýchliť bunkovej výmeny, zlepšenie výživy a krvného obehu, zvyšuje pružnosť pokožky a normalizovať mazových žliaz. Pravidelné používanie základných olejov umožňuje zabudnúť na peeling, pocit tlaku, svrbenie a začervenanie.

Balenie: 50 ml

VÝROBCA: Taliansko

  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Krém
  • Použitie: Tvár
  • NET WT: 50ML
  • Pôvod: RU(Pôvodu)
  • Názov Značky: Siberina
  • Číslo Modelu: MBK(13)-sib
  • Krajina/Región Výroby: Ruská Federácia

Štítky: peeling pokožky, glycol, toner visage, kyselina glykolu, aha peeling, krém strií, krém na problém kože, skinfood, olej kôra, yuja niacín.

Napísať recenziu

Avokádový olej SIBERINA

Avokádový olej SIBERINA

Napísať recenziu

Súvisiace produkty