Nový produkt

Darček LCD Displej Foto Tlačiareň Vyplniť Ľahké Prenosné Fotografie 1080P HD Mini Nepremokavé Predné, Zadné, Deti Fotoaparát S pamäťovou Kartou

999 položky

€6.68

-24%

€8.90

Funkcie:

Materiál: Vyrobené z ABS puzdro, odolné a drop-dôkaz, nemusíte sa obávať náhodného kvapky do ruky dieťaťa.

Napájanie: Vstavaný 1000mA nabíjateľná batéria s USB nabíjací kábel pre jednoduché použitie.

Funkcia: Vybavený 2,4-palcový s vysokým rozlíšením displej, nahrávanie videa 1080P, rozpoznanie tváre zaostrovanie, kontinuálne snímanie, načasovanie, filter, foto nálepka, podpora pamäťových kariet.

Vzdelávacie Hračka: To je magické fotoaparát, ktorý otvára spravodajstvo a kultivovať detí pozorovanie a objavte krásy.

Jednoduché Prevádzkovať: Nabíjanie je asi 3,5 h(power off) jednoduché tlačidlá, super vhodný pre deti na prevádzku; deti môžete ľahko vziať zaujímavé fotografie a nahrávať videá pomocou tohto digitálneho fotoaparátu.

Najlepší Darček: Ultra-mini veľkosť, vhodné pre deti je malé ruky, roztomilý kreslený králičie uši a svetlé farby dizajn, je ohľaduplný darček pre deti.

Špecifikácie:

Typ položky: Deti Instantné Fotoaparát

Materiál: ABS

Farba: Ružová, Modrá , Biela

Typy: 1(Ružová Kamera+3Roll Papier do Tlačiarne), 2(Modrá Kamera + 3Roll Papier do Tlačiarne), 3(10Roll Papier do Tlačiarne)

LCD Displej Veľkosť: 2,4 palce

Pixel: 24mega Pixelov

Rozlíšenie: 1080P

Napájanie: 1000mA batérie(vstavaný)

Čas nabíjania: Cca 3,5 T H(power off)

Foto Množstvo: Okolo 2000 kusov

Balenie obsahuje:

Typy 1 Alebo 2:

1Pc x Deti Instantné Fotoaparát

1Pc x Dátový Kábel

1Pc x Šatka

3Roll x tlačový Papier

Alebo

Typy 3:

10Roll x tlačový Papier

Poznámky:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

  • Rozlíšenie Obrazu (Video): Full HD (1920x1080)
  • Typ Snímača: CMOS
  • Snímač Veľkosť (palce): 1/2.4 palcov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Snímač Typ Prvku: CMOS
  • Špeciálne Funkcie: Rozpoznávanie Tvárí
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Stabilizácia Obrazu: Optická Stabilizácia Obrazu
  • Ohnisková Vzdialenosť: 16 - 50mm
  • Názov Značky: Woopower
  • Režim Napájania: Lítiová Batéria
  • Typ Hľadáčika: LCD displej
  • Veľkosť Displeja: 2" - 3"
  • Typ Obrazovky: LCD displej
  • Optické Priblíženie: Pevné Zaostrenie
  • Číslo Modelu: C11
  • Megapixelovým: 20.1 MP-- 24.0 MP

Štítky: fotoaparát print t shirt, fotoaparát plesne, hviezda tracker astrophotography mount, fotoaparát t7, fotoaparát plesní, kolesá mavic pro náhradné, mini hifu rf, fotoaparát hračka dreva, hifu vmax, camwra.

Napísať recenziu

Darček LCD Displej Foto Tlačiareň Vyplniť Ľahké Prenosné Fotografie 1080P HD Mini Nepremokavé Predné, Zadné, Deti Fotoaparát S pamäťovou Kartou

Darček LCD Displej Foto Tlačiareň Vyplniť Ľahké Prenosné Fotografie 1080P HD Mini Nepremokavé Predné, Zadné, Deti Fotoaparát S pamäťovou Kartou

Napísať recenziu

Súvisiace produkty