Nový produkt

Veľmi Obľúbený MIX Malachit green Crystal Glass Šitie Kamienkami Spodnej DIY dámske Šaty a Topánky 52pcs 23sizes 10shapes

999 položky

€3.20

-54%

€6.96

P OZNÁMKA : V našom sh o p kúpiť viac ako 5dollars, vyberieme rýchle dodanie metódy a sledovanie informácie

Skontrolujte prosím pred nákupom, poštová adresa a psč je správne, to je veľmi dôležité, použite prosím úplné meno ruskej priatelia, prajem vám šťastný nakupovanie

Vysoko kvalitné sklo krištáľ materiál šiť na drahokamu, továrenská výroba, predaj za stratu.

Poznámka:52pcs/balenie Každé balenie obsahuje 23sizes10shapes . Maximálna veľkosť je 18x25mm a najmenší je 4x8mm .

Názov položky: Šiť na kamene

Farba:zelený Malachit

Veľkosť: mix veľkosť, Tvar: mix tvary

Materiál: sklo, strieborné kovové späť s otvorom.

Použitie pre odev, tkaniny, obuv, spp, a kdekoľvek vás napadne.

Upozornenie: Vážení zákazníci, všetky naše výrobky sa predávajú od výrobcov. Kvalita je najlepší a cena je najnižšia. Naše zisky sú veľmi nízke, takže pre objednávky menej ako 5 eur, budeme posielať ekonomické balíky (balíky nemajú žiadne informácie o sledovaní). Viac ako $5 pošleme štandardné logistiky (s sledovania informácií). Avšak, bez ohľadu na to, ekonomický balík alebo štandardné triedy, sme sa zaviazali k plnú náhradu, ak sa balík stratí v priebehu prepravy.

Ak potrebujete inú farbu a vzor, kliknite prosím na obrázok pre neskoršie,a to vďaka

52pcs 23sizes 10shapes

Názov položky: Ploché Späť sew-na Drahokamu

Materiál, nail art, kamienky: Krištáľové Sklo

Farba nail art, kamienky: 4 mm-8 mm

Shpae: Okrúhle Ploché Späť

Technics:sew-na

Chrbát: Strieborné Fólie

Stav: Vysoká Kvalita a Úplne Nové

Trieda: AAA,

Použitie: Tašky, Odev, Obuv, Mobilný Telefón, Box, Pero, Nábytok, Pohľadnice, atď.

doprava

Dodáme položiek na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.vitek.sk. Aby ste mohli získať zásielky normálne, vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

· Môžeme posielať položky do 3-7 pracovných dní od prijatia platby vymazané. Každý pozemok bude mať sledovacie číslo pre vašich zásielok.

· Pre dopravu zdarma, Náš štandardný spôsob dopravy je Čína Príspevok. To zvyčajne trvá 10-25 dni, aby sa dospelo k väčšine krajín. Ale v niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, vzhľadom k nie časté alebo leteckej inšpekcie colnými.

· Ak ste naliehavé, aby sa dostanete tovar alebo Čína Príspevku je služba nezahŕňa vašej krajine, môžete si vybrať expresné doručenie cez DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. Vo všeobecnosti, spoločnosť UPS Worldwide Express Saver, môžete dostať zásielku do 1-3 pracovných dní po rozošleme zásielky, ale je drahšie; DHL, UPS, TNT, FEDEX, bude to trvať 4-6 pracovných dní, než sa dostanete zásielky. Tým, EMS, bude to trvať 5-8 dní sa na svoje miesto.

· Ak sa nechcete dostať tovar nad 30 dní po rozošleme zásielky, prosím e-mail priamo na nás. My by sme sa s vami vyriešiť prípad. Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj.

Služby:

1.Ak výrobky nie sú rovnaké ako popis alebo zlomené v tranzite.Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás.

2.Z nejakého dôvodu.nie ste spokojní so položky.akceptujeme retums a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za retum lodné náklady.

3.Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na www.vitek.sk, alebo pošlite nám e-mail.Odpovieme vám do 24 hodín.a do 36 hodín na Víkend.

Spätná väzba

Dobré hodnotenie je pre nás veľmi dôležité, ak nie ste spokojní s vecami, keď ste nám, hodnotenie, dúfam, že budem môcť kontaktujte nás, veľmi pekne vám ďakujem. To je našim cieľom uspokojiť vás.

  • farba: Malachit zelené kamienky
  • Materiál: Sklo
  • Názov Značky: sijishuizuan
  • Tvar: Kôň Oko
  • Číslo Modelu: DR
  • Kamienkami Typu: Voľné Kamienkami
  • Flatback Kryštály: crystal šitie
  • rinestones cristal: diamanty pre oblečenie
  • Technics: Sew-Na
  • Drahokamu: štrasom para artesanato
  • Drahokamu Nášivka: Mix tvar
  • Štýl: flatback
  • Sew-Na: crystal kamene pre odevy
  • flatback drahokamu: crystal kameň
  • Typ Produktu: Kamienkami
  • Použitie: Tašky
  • calw: striebristé

Štítky: fone bluetooth lg, gucc šperky jeseň, gucc kvetinový nechty, sivá pracky, opasky, ovládanie xy4 palec, gashapon stroje, kryt penis ženy, domy xuawei p30, irpods kryt zozo.

Napísať recenziu

Veľmi Obľúbený MIX Malachit green Crystal Glass Šitie Kamienkami Spodnej DIY dámske Šaty a Topánky 52pcs 23sizes 10shapes

Veľmi Obľúbený MIX Malachit green Crystal Glass Šitie Kamienkami Spodnej DIY dámske Šaty a Topánky 52pcs 23sizes 10shapes

Napísať recenziu

Súvisiace produkty