Nový produkt

1pc Prírodné Ametyst Crystal Love Heart Shape Quartz Liečivý Kameň Pre Domáce Dekorácie Ornament Fialová Feng Shui Kameň Dropship

999 položky

€3.76

-37%

€6.06

Informácie O Produkte:

1、Premium Materiál: ametyst je 100% prírodný ametyst klastra, čisté prírodné kremeň, každý z nich má svoje vlastné jedinečné textúry.

2、Vynikajúce Použitie: ametyst je jedným z najpopulárnejších obnova minerálov. To je dôležité pre tých, ktorí tvrdo pracujú na liečbu seba a druhých orgánov, a to nám pomáha premeniť negatívne myšlienky na pozitívne myšlienky, a poskytuje dokonalú rovnováhu, a to môže vyriešenie citových konfliktov.

3、Ideálna Dekorácia: srdce tvar umožňuje umiestniť ametyst na nočný stolík, police, meditácie veža alebo každý stôl do kancelárie.

4、Široký Žiadosti: ametyst je vhodný pre zberateľov. Tento produkt je veľmi vhodný pre jaskyne, zberateľstvo, geometricians, rock milenci.

5、Báječný Darček: ametyst je možné zaobchádzať ako perfektný darček pre kolaudačné párty alebo promócie dar, a slovo je ametyst je tretie oko Čakra. To znamená, že je liečivý gem, ktorá poskytuje ochranu, múdrosť a rovnováhu.

Špecifikácie(o):

Názov: Prírodné Ametyst

Materiál: špirála fosílnych

Veľkosť: dĺžka 40-50mm/1.57-1.97 v

Váha: cca 30g

Proces: hrubý kameňa, leštenie

Balenie Zoznam:

1 * Amethyst

Poznámky:

Na ametyst je prirodzené, ktorý nie je presne rovnaký, každý z nich je jedinečný.

Niektoré produkty sú vybavené trhliny, ktoré sú prirodzene vytvorené, ale nie kvalitu problémy.

Fotografie Produktov:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Tému: láska
  • Regionálne Funkcie: Európa
  • Štýl: Moderné
  • Materiál: Kameň
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: hmyzu pasce, čakra kameň, crystal kameň, kameň natur, feng shui strom, dekor feng shui, guľôčky murano, dekor srdca, kameň ametyst, zelená lapis lazuli.

Napísať recenziu

1pc Prírodné Ametyst Crystal Love Heart Shape Quartz Liečivý Kameň Pre Domáce Dekorácie Ornament Fialová Feng Shui Kameň Dropship

1pc Prírodné Ametyst Crystal Love Heart Shape Quartz Liečivý Kameň Pre Domáce Dekorácie Ornament Fialová Feng Shui Kameň Dropship

Napísať recenziu

Súvisiace produkty