Nový produkt

3-Miestne Zmes Prilba Bezpečnostný Zámok Na Motocykel Požičovňa Skútrov Elektrický Bicykel Univerzálny Anti-theft Pripomienka Jar Kábel

999 položky

€3.20

-40%

€5.34

Popisy Produktov

Produkty Detail:

Podmienka : TrichTu Mount 100% Zbrusu Nový

Uzamknutie Materiál :Kov, Nerezová

Kábel Materiál: PVC + Zliatiny

Farba: Čierna/Strieborná

Kategória: Ako na obrázku zobraziť

Dĺžka kábla : Pred Podlhovasté je 9 cm ,Po Podlhovasté je asi 100 cm

Package Zahrnuté:

1 x Prilba Bezpečnostný Zámok s Káblom

1 x Jar Kábel Drôt

Funkcie:

1. Zámok jadro je vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorá je pevná a odolná. Zámok telo je vyrobené zo zliatiny zinku. Zámok lúča je vysoko pevnej ocele kábel.

2. Elastické lano, chránený viac oceľových drôtov v rovnakom čase; zámok je dodávaný s ochranným ochrany PVC povlakom, aby sa zabránilo poškodeniu bicykli alebo prilby.

3. Zámky sa dá perfektne použiť na pripevnenie svojho tašky, kufre, baby kočík, a ďalšie. A to môže pracuje so všetkými plnú tvár a polovicu tváre prilby na motocykle, ATV, motoriek, skútrov, horský bicykel, bicykle.

Obutie:

Hodí Sa Pre Väčšinu Prilby Univerzálny!

Tento Kovový zámok je užitočné nielen pre prilieb, ale aj pre bicykel alebo iný šport alebo cestovného zariadenia rovnako.

Odrážky:

1、BEZPEČNÉ & TVRDÝ: S vysoko kvalitné kovové karabín ťažkých zmes pin lock, vaša prilba sa nesmie dostať ukradnuté.

2、ĽAHKO SA prenáša: Malé a ľahké prilby zámok môže byť ľahko strčil do vrecka a nosiť.

3、PRILBA KÁBLOVÝ ZÁMOK: 1M to1.5M dlhé (5 stôp) pružné oceľové káble pozostáva z ultra-silný oceľový pletená line vrstvou z PVC pre odolnosť voči poveternostným podmienkam, poškriabaniu ochrany a životnosti.

4、ŠIROKÉ použitie: Tento motocykel prilba zámok pracuje so všetkými plnú tvár a polovicu tváre prilby motocyklov, horské bicykle, kolobežky a bicykle. A ochranný náter d-krúžok (karabína), aby sa zabránilo poškodeniu bicykli alebo prilby.

5、VIACERÉ ÚČELY: Prilbu na motocykel príslušenstvo sú účelu zariadenia zámkov sa dá perfektne použiť na pripevnenie svojho tašky, kufre, biker jacket, baby kočík, rebrík, záhradný nábytok a ďalšie.

Obrázky Produktov

Poznámky:

1. Tam môže byť 1-3 cm Chyba z dôvodu na strane opatrenie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

3. Skontrolujte prosím vaše meranie ruky stráže, ako si ju kúpite.

O Zásielke

1. Naše prepravné služby budú dodávať váš balíček a doručí ho do svojho coustomer ako sa vám páči. Rýchlo, alebo najlepšie ceny. Ponúkame vám možnosti a flexibilitu.

2. Dôrazne odporúčame, aby ste si vybrať www.vitek.sk Štandardná Doprava pri hmotnosti je menej ako 2 kg, vzhľadom na to poskytuje Logistické Podrobnosti Sledovania, Efektívne Colné Odbavenie, Rýchlejšie Logistiky Spor Manipuláciu A Po-Predajný Servis Vrátenie One-Stop Logistické Riešenia pre Kupujúcich.

3. Vaša objednávka bude loď sa v 24-72 hodín, keď potvrdzujúca platbu( nemusia zahŕňať dovolenku, a nie zahŕňajú produkty, ktoré si vyžadujú vlastné a montáž po objednaní).

4. Logistika podrobnosti vyšetrovania platformy:

1) www.vitek.sk zobrazí logistiky sledovanie informácií priamo na stránke podrobnosti objednávky.

2) www.vitek.sk Štandardná Doprava Logistika Sledovanie Webových stránok://global.cainiao.com/

3) Iné Logistické Sledovanie Webových stránok: https://www.17track.net/en

5. Import povinnosti/daní nie sú zahrnuté do ceny objednávky. Kupujúci je povinný zaplatiť dovozné clo, obráťte sa na miestne zvyky, pre podrobnosti.

Spätná väzba

  • Názov Modelu: Univerzálny
  • Druh Materiálu: Kovové Nerezové, PVC & Zliatiny
  • Položka Hmotnosť: 18/91g
  • Názov Značky: TrichTu Mount
  • Položka Dĺžka: 0cm
  • Položka Šírka: 0cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Výška: 0cm

Štítky: kombinácia zámok visiaci zámok, prilba zámok, motocykel ns 200 pulsar, zámok prilba 19, bicykel elektrický skúter, zámok schránky, cbr650r odtlačkový, prilba, zámok čas, elektrický motocykel cykl.

Napísať recenziu

3-Miestne Zmes Prilba Bezpečnostný Zámok Na Motocykel Požičovňa Skútrov Elektrický Bicykel Univerzálny Anti-theft Pripomienka Jar Kábel

3-Miestne Zmes Prilba Bezpečnostný Zámok Na Motocykel Požičovňa Skútrov Elektrický Bicykel Univerzálny Anti-theft Pripomienka Jar Kábel

Napísať recenziu

Súvisiace produkty