Nový produkt

Mobilný Telefón s Vysokým Rozlíšením Premietacie Držiak Nastaviteľný Pružný Všetkých Uhlov Telefón, Tablet Držiteľ 3D HD Telefón Lupa

999 položky

€11.63

-43%

€20.41

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Mobilný Telefón s Vysokým Rozlíšením Premietacie Držiak Nastaviteľný Pružný Všetkých Uhlov Telefón, Tablet Držiteľ M8617 POZNAMENAL: Prijať Dropshipping, a budeme neklaďte žiadne faktúry, QR kódy, promočnými akciami alebo značky logo v zásielke,Takže sa Nemusíte obávať,Stačí si kúpiť to, urobíme niečo aj pre vás Sme zaručiť každému zariadeniu byť prísne testované pred dodávaný, TAKŽE ll produktov nemôže zaručiť 100% vysoko kvalitných pred poslala, Ak nie , VRÁTIME !!! Takže sa nemusíte obávať kvality. Najlacnejšie cena , Vysoká Kvalita !! Aby Čoskoro !!!! Funkcie:

1. Vaše Osobné Kino: Prijať high-definition optická technológia, obraz na mobilnom telefóne na obrazovke sa zväčší, obraz je jasný, farba je svetlá, akcia je silný, a radiačnej ochrany. Zväčšiť váš smartphone obrazovke, aby bolo jednoduchšie sa pozerať na film, videá alebo novinky na telefóne.

2. Robustné a Jednoduché Nastavenie: materiál, ktorý je silný a pružný a je ľahko stočené. Na gooseneck je vybavený vysoko kvalitnej zliatiny horčíka pre vyššiu stabilitu a flexibilné úpravy. Všetky uhly rotácie vám umožní vychutnať všetky uhol a úplne stratiť svoje ruky, takže môžete ležať pohodlne na posteľ alebo gauč.

3. Najlepšie Dovolenku Dar Výber: Toto bude najlepšie dovolenku darček pre vašich priateľov a rodiny. Darčeky pre priateľov alebo príbuzných, ktorí sa radi pozerajú filmy, sledovať 3D mobile filmy s viac stereo efektov, vhodné aj pre seniorov pozeranie filmov, čítanie, a novinkách.

4. Bezpečný & Životné prostredie: Vezmite high-definition lupa optická technológia teda bez rozmazania, skreslenie, a žiarenia. Akryl objektív materiál, materiál použitý na tento výrobok sa životného prostredia, zápach-menej.

5. Prenosné Domáce Kino: Skladacia konštrukcia je možné prenášať v kabelke, taške alebo vrecká ľahko, aj keď bude vonku. Prenosný a mini kino pre vašu rodinu alebo osoby mimo, vhodný pre vnútorné, camping, cesta, voľný čas, atď.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

Špecifikácia:

Veľkosť: 8-palcový displej; 12-palcový displej.

Materiál: Hliníková zliatina Leteckého Materiálu+ABS + Ultra Jasné, Akryl Objektív.

Balenie Obsahuje: 1 x HD premietacie telefón držiak

  • Krajín produkujúcich: CN
  • Materiál: Hliníková zliatina Leteckého Materiálu+ABS
  • Features3: Prenosné Domáce Kino
  • Robustné a Jednoduché Nastavenie: Materiál je silný a pružný a je ľahko stočené
  • Size2: 12-palcový displej
  • Množstvo: 1 KS
  • Features1: Jasný obraz, farebné, ráznych opatrení, ochrana pred žiarením
  • Farba Meno: čierna
  • Bezpečný & Životné Prostredie: Akryl objektív materiál, 100% netoxické, bez chuti
  • Objektív: Extrémne Jasný Objektív Akryl
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • size1: 8-palcový displej
  • Features2: Vysokú stabilitu a flexibilitu
  • farba: čierna,biela
  • Názov Značky: Vecligt

Štítky: microsoft surface tabletu, mobilný telefón projektor hd, vianočné filmový projektor, 9 palcový tablet, mobilný telefón hd projekcia stenu 360, mobilný telefón hd premietacie bluetooth, pre stojan tabletu, premietacie plátno podporu, dieťa chrániť, mobilný telefón hd premietacie držiak iphone.

Napísať recenziu

Mobilný Telefón s Vysokým Rozlíšením Premietacie Držiak Nastaviteľný Pružný Všetkých Uhlov Telefón, Tablet Držiteľ 3D HD Telefón Lupa

Mobilný Telefón s Vysokým Rozlíšením Premietacie Držiak Nastaviteľný Pružný Všetkých Uhlov Telefón, Tablet Držiteľ 3D HD Telefón Lupa

Napísať recenziu

Súvisiace produkty