Nový produkt

Nový Orange Mačací Pazúr Rukavice Anti-Obarenie Bavlnené Rukavice Ideálne Pre Mikrovlnná Rúra A Pečenie Izolovaná Rúra Rukavice

999 položky

€3.21

-47%

€6.17

Nový Orange Mačací Pazúr Rukavice Pečenie Izolovaná Rúra Rukavice Mikrovlnná Anti-obarenie Bavlnené Rukavice

Odrážky:

1、Zviera Tlače: rúre mitt funkcie 3D animovaný zvierat rukavice, hrubé bavlneného materiálu, anti-scalding a vysokej teploty izolačný účinok.

2、Priedušná a Pohodlné: rúre mitt funkcie starostlivé prevedenie, ktoré je pevné a trvanlivé, 3D roztomilý kreslený dizajn v tvare, nech máte zábavy v práci.

3、Jednoduché uskladnenie: rúra mitt je vybavený ozdobná šnúrka na uniforme, takže môžu byť zavesené na stenu a skrine pre pohodlné a odkladaní.

4、Anti-scalding Rukavice: rúre mitt je tepelne izolovaný a je vybavený anti-obarenie ochrana na ruky, tepelných izolácií a vysoká odolnosť voči teplotám 200 ℃, a to je vyplnená s tepelnou izoláciou, bavlna pre dobrú tepelnú izoláciu účinok.

5、Viaceré Účely: rúre mitt môže zabrániť scalding, vhodné pre mikrovlnná rúra, rúra, pečenie, atď.

Funkcie:

Zviera Tlače: rúre mitt funkcie 3D animovaný zvierat rukavice, hrubé bavlneného materiálu, anti-scalding a vysokej teploty izolačný účinok.

Priedušná a Pohodlné: rúre mitt funkcie starostlivé prevedenie, ktoré je pevné a trvanlivé, 3D roztomilý kreslený dizajn v tvare, nech máte zábavy v práci.

Jednoduché uskladnenie: rúra mitt je vybavený ozdobná šnúrka na uniforme, takže môžu byť zavesené na stenu a skrine pre pohodlné a odkladaní.

Anti-scalding Rukavice: rúre mitt je tepelne izolovaný a je vybavený anti-obarenie ochrana na ruky, tepelných izolácií a vysoká odolnosť voči teplotám 200 ℃, a to je vyplnená s tepelnou izoláciou, bavlna pre dobrú tepelnú izoláciu účinok.

Viaceré Účely: rúre mitt môže zabrániť scalding, vhodné pre mikrovlnná rúra, rúra, pečenie, atď.

Špecifikácie(o):

Materiál bavlna zhustne

Veľkosť: dĺžka 31 cm/12.20 v, šírka 15 cm/5.91 v (niektoré tolerancia môže byť vyvolaná v dôsledku manuálne meranie)

Balenie Zoznam:

Rúra Mitt*1

Poznámka:

V dôsledku rôznych streľba svetlá, monitory, niektoré farby rozdiel môže byť aktivovaná, a reálna farba produktu by mali byť založené na tejto položky sa zobrazí.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Funkcia: Anti scalding Rukavice
  • Materiál: Bavlna zhustne
  • Aplikácia: Vhodné pre mikrovlnná rúra, Rúra na Pečenie, atď
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Izolačné Rukavice
  • Číslo Modelu: Izolačné Rukavice
  • Dizajn: Protišmykový
  • Štýl: TLAČENÉ
  • Veľkosť: Length 31cm Width 15cm
  • Použitie: Rúra

Štítky: linajkované silikónové rúra rukavice bez prstov, rúra rukavice mi, silikónové rúra žiaruvzdorné rukavice, kustuv vankúš, rúra ukoeo, rukavice kuchyňa, rukavice kuchyňa kremíka, vianočné pečenie rukavice, liatinové holandský rúra, dieťa stopu náhrdelník.

Napísať recenziu

Nový Orange Mačací Pazúr Rukavice Anti-Obarenie Bavlnené Rukavice Ideálne Pre Mikrovlnná Rúra A Pečenie Izolovaná Rúra Rukavice

Nový Orange Mačací Pazúr Rukavice Anti-Obarenie Bavlnené Rukavice Ideálne Pre Mikrovlnná Rúra A Pečenie Izolovaná Rúra Rukavice

Napísať recenziu

Súvisiace produkty