Nový produkt

HEYCAR HA12-7S batérie 12V 7Ah viesť AGM nabíjateľná pre hračky, bezpečnostný sektor, alarmy, zabezpečovacia, oheň

999 položky

€15.62

AGM 12 volt 7 Amp Heycar HA12-7S batérie (151X65X94mm)

ZNAČKA: HEYCAR

MODEL: HA12-7S

TECHNOLÓGIE: Viesť AGM

NAPÄTIE: 12V

KAPACITA: 7Ah

Rozmery: 151mm (L) x 65mm (W) x 94mm (W)

TERMINÁL: FASTON F1

HMOTNOSŤ: Kg 1,920

Použitie a aplikácie:

Alarm systém, Káblová TV, komunikačné zariadenia, bezpečnostný systém, narušenia alebo požiarne hlásiče, Elektro Zdravotníckych Zariadení, UPS napájacie systémy, náradie, emergency power systém, hračky.

AGM olovené batérie sú navrhnuté s AGM (Absorbent Glass Mat) technológii, a pre všeobecné použitie, ako je SAIs, alarm, požiarnych a bezpečnostných systémov, zdravotníckych zariadení a elektrických používa. Sú nabíjateľné údržbu a s 3-5 roku Života Dizajn v stacionárne použitie pri 25 °C.

AGM olovené batérie sú vyrobené s absorbentom sklenených vlákien. Vlákna pôsobí ako špongia, keď tekutý elektrolyt je vložená do neho. Nazývajú sa tiež vstrebáva alebo sušené elektrolytu. Boli skutočne narodil z gél ty, ale podstatne znížiť niektoré svoje nevýhody.

Sklenené vlákna pôsobí ako pančuchy, v ktorých elektrolyt je rozptýlená. Ale to nie je obsadiť celú vlákniny, ale ponecháva 10% priestoru, ktorý je miesto, kde kyslíka prepustený z pozitívnych dosky môžu dosiahnuť odmietnutie. Sú úplne odolné voči otrasom vďaka laminát, ktorý pôsobí aj ako ochranca. Preto nie je strata vody.

AGM batérie sú tiež známe ako zapečatené olovené batérie vzhľadom na ich osobitnú štruktúru. Olovené dosky sú obklopené laminát list alebo huba, ktorá ukladá kyselina. Tieto huby medzi elektródami udržať elektrolyt v správnej polohe. Okrem toho, tieto typy batérií majú plynu recombination systém pre preťaženie prípadoch. Rovnaké batérie prerozdelí vo forme finančného plynov a vody v jeho obvode v prípade prehriatia tak to nie je, že produkujú prietokov mimo akéhokoľvek druhu materiálu. To tiež znamená, že žiadnu údržbu je potrebné na batérie. Kyselina úrovni je vždy konštantná a funkčné.

AGM Olovené batérie sú vopred batérií nazýva VRLA (Ventil Regulovaný Olovené) opúšťa základňu byť prvý, v ktorom energie bola obnovená bez nutnosti prístupu vo vnútri, alebo pridať viac kyseliny. AGM olovené batérie predstavujú prielom v oblasti bezpečnosti a spoľahlivosti jeho predchodcovia.

Vo viac voltov, ponúkame vám viesť batérie ktoré potrebujete. S olovené batérie z 4V do 12V a od 0,8 ah k 100Ah, garantujeme vám nebudú potrebovať energiu kedykoľvek. A v prípade pochybností sa obráťte na nás bez kompromisu.

  • Zapečatené Typ: Zapečatené
  • Názov Značky: HEYCAR
  • Menovitá Kapacita: 7Ah
  • Číslo Modelu: HA12-7S
  • Veľkosť: 151x65x94mm
  • Certifikácia: CE
  • Údržba Typ: ZADARMO
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Hmotnosť: 1.92Kg

Štítky: poverbank, l batérie, ups 12v 12, 12v 7ah, 6 v 12an batérie, 12v 30ah batérie, 12v 7ah batérie, ag10, 9.6 v batéria, 12 v batéria.

Napísať recenziu

HEYCAR HA12-7S batérie 12V 7Ah viesť AGM nabíjateľná pre hračky, bezpečnostný sektor, alarmy, zabezpečovacia, oheň

HEYCAR HA12-7S batérie 12V 7Ah viesť AGM nabíjateľná pre hračky, bezpečnostný sektor, alarmy, zabezpečovacia, oheň

Napísať recenziu

Súvisiace produkty