Nový produkt

Quartz dámske Hodinky náramkové hodinky Casio a1000m-1b

999 položky

€107.59

Ženské elektronické hodinky na oceľ Milan náramok.

Japonská spoločnosť Casio" je známe, pre vytvorenie prenosné elektronické a počítačové technológie. Pri výrobe Hodiniek "Casio" je slávny pre jeho spoľahlivé a kvalitné hodinárstvo mechanizmy vyrobená hlavne v Japonsku, množstvo vstavaných funkcií, ako aj široký sortiment s jasne určeným Model riadkov, pomáha kupujúci vybrať ten správny čas.

Rozsah "Casio" predstavuje rôzne zbierky. Casio G-SHOCK Známy ako "non-zabil" hodinky v silnej shockproof a vodotesné puzdro s širokú funkčnosť. Casio Baby-G Hodinky pre deti (a elektronické Šípky, pre chlapcov a dievčatá, hodinky v modrej, ružovej a čiernej farby). Casio Sheen Bluetooth -Nádherné a štýlové hodinky pre ženy, ktoré kombinuje kúzlo a moderné možnosti, ako synchronizovať s telefónom pomocou pripojenia Bluetooth a automatické opravy presný čas. Casio Pro Trek -Vysoká funkcia hodiny pomocou špeciálnych senzorov, ako je Kompas, barometer a teplomer ukazovatele, napájaný solárne batérie, atď., čo je skvelé pre ľudí, ktorí vedú aktívny životný štýl. Casio Outgear -Rozpočet analógový protrek, turistické hodinky s vysokou funkčnosťou v Demokratickej cenu. Casio Vedľa -Muži prísne šípku hodinky pre milovníkov minimalizmu a klasiky. Casio Budova -Chronograf hodinky s split funkcia stopky pre auto milovníkov športu. Všetky tieto modely kombinujú vysokú presnosť, plynulé fungovanie tohto mechanizmu, širokú funkcionalitu a tiež štýlový a moderný módny dizajn.

Pohyb typ: Quartz.

Typ batérie: Od batérie.

Presnosť: +/-15 sekúnd za mesiac.

Zobrazenie času metóda: Elektronické (číslic).

Multi-farebný displej S prietokov.

Displej je chránený Minerálnym sklom . Minerálne sklo má odolnosť proti nárazu a vysoká transparentnosť.

Prípad z Nehrdzavejúcej ocele. To je silná a odolná proti korózii odolný materiál.

Náramok z Nerezovej ocele. Má vysokú spoľahlivosť, trvanlivosť a odolnosť s korózii.

Oka Milanese Náramok Rôznych mobility, umožňuje pokožke strane dýchať aj v najteplejšie počasie. Hlavné výhody pletené náramky sú absencia ostré hrany, pružnosť a pevnosť. Malé kovové odkazy sú hladké a nemusí spôsobiť nepríjemné pocity.

Nastaviteľné ručné Spona.

El podsvietenie. Vďaka электролюминесцентной panel, ktorý poskytuje osvetlenie na celý dial, že je jednoduchšie čítanie údajov. To je charakterizované prítomnosťou oneskorenie funkciu, vďaka ktorej podsvietenie sa rozsvieti na niekoľko sekúnd po osvetlenia tlačidla sa uvoľní.

Stopky S presnosťou 1/100 s a meranie času až do 1 H.

Zvukový signál Budíka.

12/24-hodinový formát času.

Plne automatický Kalendár: Číslo, deň, týždeň, mesiac .

Vodotesnosť WR 30 (3 bar) - 3 ATM. Hodiny s minimálnym ochrany vôd. Navrhnuté pre náhodné kontakty s kvapalinou (Splash, jemný dážď).

Výrobca krajiny: Japonsko.

Záruka: 2.

  • Pohyb: QUARTZ
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: 3Bar
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Názov Značky: casio
  • Pôvod: JP(Pôvodu)

Štítky: casio zlaté hodinky, muži casio g shock, pagani, pagani hodinky, sevenfriday, corum, cassio zlato, muž casio g shock, casio, prier.

Napísať recenziu

Quartz dámske Hodinky náramkové hodinky Casio a1000m-1b

Quartz dámske Hodinky náramkové hodinky Casio a1000m-1b

Napísať recenziu

Súvisiace produkty